Micul Prinț

Micul Print unteatru Bucuresti


[maxbutton id=”3″]


O co-producție Lightwave Theatre Company și unteatru.

Păpuși în mărime naturală, într-un spectacol după cea mai frumoasă carte a copilăriei, scrisă de Antoine de Saint-Exupery, destinat atât copiilor, cât și adulților.

Vârsta minimă: 5 ani

“Tu, pentru mine, ești un băiețel, la fel ca toti ceilalți băieței. Eu, pentru tine, sunt o vulpe, asemenea tuturor vulpilor, dar, dacă tu mă îmblânzești, eu nu o să mai fiu ca celelalte vulpi, și tu nu vei mai fi ca toți ceilalți băieței. Eu voi fi pentru tine fără seamăn în lume, tu vei fi pentru mine fără seamăn în lume.”

Regia: Cristina-Andreea Ion

Distribuția: Petru Stratulat, Cristina-Andreea Ion, Oana Cercel

Voci: Cristina Andreea Ion, Oana Mihaela Cercel, Petru Stratulat, Dragoș Olaru, Dragoș Stanciu, Chriss Casper

Scenografia: Lightwave Theatre Company

Spectacol sustinut de Europa FM

Parteneri: Europa FM, FabLab, Have a Cigar, Ioana Diacu – designer vestimentar

Info: 0721.268.516 – Unteatru | Lightwave Theatre Company – 0740.067.505

Adulții au fost cuceriți (eram să spun fascinați) de muzică, dar și de mesajul cvasicunoscut) al poveștii, zâmbind de multe ori în timpul spectacolului. Efectele de lumină și sunetul au fost optime pentru copii de vârstă mică, neexistând momente de agresiune audio-vizuală a acestora, cum am văzut la multe alte spectacole destinate celor mici. S-a mizat mult pe firesc și naturalețe, dar s-a păstrat măsura în ceea ce privește adaptarea textului(…).

Micul Prinț în viziunea regizorală a Cristinei-Andreea Ion este, într-adevăr, un spectacol pentru copii, dar și pentru părinți, deopotrivă. Un specacol care mizează pe naturalețe și firesc, poveste și povețe, fără să facă exces de mijloace tehnice. – Bookhub.ro

This slideshow requires JavaScript.