Termeni si Conditii

Va multumim ca ati acesat site-ul Lightwave Theatre Company, proiect al Asociatiei Culturale Lightwave. Va rugam sa acordati cateva minute randurilor de mai jos pentru a intelege Termenii si Conditiile acestui site precum si Politica de Confidentialitate. Termenii si conditiile de mai jos constituie un document legal care descrie drepturile si responsabilitatile dvs. in calitate de utilizator.

Prin folosirea site-ului nostru, sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii. Asadar, daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile sau cu orice alta politica a Asociatiei Culturale Lightwave, nu utilizati acest site.

Internetul evolueaza, la fel si Lightwave Theatre Company. Acest lucru inseamna ca vor exista modificari ocazionale ale site-ului nostru, iar printre acestea se vor numara si Termenii si Conditiile. Orice modificare survenita in cadrul Termenilor si Conditiilor se va regasi pe aceasta pagina, iar folosirea siteului de catre dvs. dupa efectuarea modificarilor constituie acceptarea Termenilor si Conditiilor cu modificarile efectuate.

 

Contact

www.teatruvizual.ro este un site detinut si manageriat de Petru Stratulat, co-fondator si Presedinte al Asociatiei Culturale Lightwave.

Date companie:

Denumire: Asociatia Culturala Lightwave
Sediu social: Calea Vitan nr. 231, Sector 3, Bucuresti, Romania
Cod Identificare Fiscala: 36862058
Nr. de Inregistrare in Registrul Asociatiilor: 118/18.11.2016
Banca: Banca Transilvania
IBAN: RO70BTRLRONCRT0367563601

 

Continutul

Site-ul contine informatii, si nu se limiteaza doar la acestea, precum comunicate de presa, fotografii, elemente grafice, texte, imagini, logouri, design-uri, materiale audio si video asupra carora detin drepturi de proprietate intelectuala Asociatia Culturala Lightwave, afiliati ai sai sau terti care se asociaza ocazional cu Asociatia Culturala Lightwave pentru prezentarea spectacolelor sau cu ocazia altor activitati.

Luati la cunostinta faptul ca acest Continut apartine proprietarului de drept. Sunt, asadar, interzise copierea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea unor opere derivate, crearea si vanzarea de produse derivate din acestea, afisarea sau publicarea, utilizarea sub orice forma sau cu titlu de exploatare a acestui Continut fara autorizarea expresa a detinatorilor sai.

Prin utilizarea acestui site, luati la cunostinta faptul ca intreg continutul este protejat de Legea Dreptului de Autor la nivel national cat si international si ca drepturile de proprietate intelectuala sunt valide si protejate in toate formele, mediile si tehnologiile care exista acum sau care se afla in curs de dezvoltare sau create in viitor. Nici un drept, titlu sau interes in ceea ce priveste Continutul acestui site, incluzand dar nelimitandu-se doar la acestea, precum logo-urile Asociatiei Culturale Lightwave si alte marci, nu sunt transferate catre dvs. ca rezultat al utilizarii acestui site, iar Asociatia Culturala Lightwave isi rezerva drept deplin al proprietatii intelectuale asupra acestui Continut.

Site-ul Lightwave Theatre Company contine linkuri externe catre alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru continutul acelor site-uri. Un hiperlink de pe site-ul nostru catre alt site extern nu presupune acceptarea sau aprobarea ori identificarea cu Continutul acelui site, care nu apartine Asociatiei Culturale Lightwave.

 

Obligatiile Utilizatorului

Pentru a folosi acest site trebuie sa fi indeplinit varsta majoratului asa cum este aceasta definita de legile locale ce guverneaza tara din care accesati site-ul.

Puteti folosi informatiile despre Lightwave Theatre Company puse la dispozitie de Asociatia Culturala Lightwave spre vizionare pe acest site, cu urmatoarele conditii:

  • – Nu modificati sub nici o forma informatia si nu indepartati copyright-ul afisat, logo-ul sau orice alta informare a dreptului de proprietate intelectuala
  • – Utilizati informatia doar in scop personal, ne-comercial si nu o publicati pe internet, alt site, nu o stocati pe alte computere si nu o difuzati in media fara acordul reprezentantului legal al Asociatiei Culturale Lightwave
  • – Nu reprezentati in nici un fel informatiile de pe acest site.

Orice utilizare ilegala sau neautorizata a acestui site constituie o incalcare a Termenilor si Conditiilor. Nu aveti permisiunea sa accesati site-ul nostru in nici un fel care ar incalca acesti Termeni si Conditii, legile nationale, ce guverneaza tara din care efectuati accesul, precum si pe cele internationale. Utilizarea ilegala sau neautorizata a site-ului nostru include, dar nu se limiteaza la acestea: (i) folosirea site-ului intr-un mod care ar facilita sau incuraja vanzarea ilegala de bilete, copierea, modificarea, stergerea, augmentarea, publicarea, transmiterea, crearea operelor derivate, crearea si vanzarea de marfuri (merchandising) derivate din Continutul nostru ori exploatarea in orice mod a Contnutului nostru in totalitate sau in parte; (ii) utilizarea unui device automatizat, program, algoritm, metodologie ori a unui proces manual echivalent pentru a capata acces ilegal in vederea copierii sau monitorizarii oricarei portiuni a acestui site, a structurii sale sau prezentarii site-ului ori a Continutului.

 

Drepturile dvs. de proprietate intelectuala

Asociatia Culturala Lightwave respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si va rugam si pe dvs. sa le respectati. Daca aveti motive intemeiate sa credeti ca opera dvs. a fost copiata sau este folosita pe site-ul nostru intr-un mod care va incalca dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa informati Asociatia Culturala Lightwave prin oferirea urmatoarelor informatii:

  • – semnatura, fizica sau electronica, a persoanei autorizate sa reprezinte detinatorul acestor drepturi
  • – descrierea operei asupra carora sustineti ca detineti drepturile de proprietate intelectuala
  • – locul in care se afla pe site-ul nostru opera in privinta careia sustineti ca va incalca dreptul
  • – adresa dvs., numarul de telefon si adresa de email
  • – o declaratie pe propria raspundere ca aveti suspiciuni de buna-credinta in privinta utilizarii de catre noi a unei opere fara a fi primit autorizarea proprietarul drepturilor, a agentului sau ori a legii in vigoare
  • – o declaratie pe proprie raspundere ca informatiile prezentate in notificarea dvs. sunt exacte si ca sunteti reprezentant legal al detinatorului drepturilor sau chiar detinatorul insusi.

Persoana desemnata de Asociatia Culturala Lightwave pentru a primi astfel de notificari este:
Petru Stratulat
Telefon: 0740067505
contact[at]lightwave-theatre[pct]com

 

Jurisdictie

Asociatia Culturala Lightwave si site-urile proiectului Lightwave Theatre Company sunt operate din Bucuresti, Romania. Orice conflict legal intre un utilizator si Asociatia Culturala Lightwave va fi solutionat de legile statului roman si ale Uniunii Europene. Mai mult, sunteti de acord fara rezerve cu solutiile emise de instantele statului roman si ale Uniunii Europene in dosarele ce ar putea aparea in urma relatiei dvs. cu site-ul nostru. Litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi dedus spre solutionare instantelor competente.

 

Alti Termeni

Acesti Termeni si Conditii, alaturi de Politica de Confidentialitate, constituie intregul acord dintre dvs. si Asociatia Culturala Lightwave in privinta utilizarii site-ului nostru de catre dvs. Acesti Termeni si Conditii inlocuiesc alte acorduri existente intre dvs. si Asociatia Culturala Lightwave.

Esecul nostru in a ne exercita sau a ne impune un drept sau o despozitie oferit(e) de acest Termeni si Conditii nu va constitui o anulare a acelui drept sau dispozitii. Daca vreun termen sau dispozitie din acesti Termeni si Conditii, sau orice element al unui temren sau unei dispozitii, se dovedeste a fi invalid sau ne-executoriu, restul Termenilor si Conditiilor nu vor fi afectate si vor fi executorii si valide conform legii in vigoare. Pentru orice termen sau dispozitie din aceste Termene si Conditii dovedite a fi ne-executorii sau invalide, va fi adaugat alt termen sau dispozitie ca parte a Termenilor si Conditiilor aproape identic pe cat posibil si in deplina legalitate, valid si executoriu.

Toate solicitarile de informatii privind Termenii si Conditiile aici exprimate pot fi trimise la adresele noastre de contact.