Annabel a fost la Timisoara!


In sfarsit, am reusit sa ducem cea mai noua productie a noastra, “Sunt eu, Annabel”, in superbul oras Timisoara. Este orasul pe care l-am vizitat cel mai mult pana acum, iar acesta este unul dintre motivele pentru care ne simtim atat de bine acolo, chiar daca este al naibii de departe (8-10 ore cu masina).

Scena Teatrului National a fost perfecta pentru spectacol, iar echipa tehnica a dat dovada de profesionalism. Ne-am simtit extraordinar acolo. Am avut chiar si un pic de timp sa discutam cu o parte dintre spectatori si am aflat ce i-a emotionat. Cativa au varsat cateva lacrimi in mijlocul povestii, acolo unde stiam ca se va intampla asta, cand am creat spectacolul, dar unii au avut ochii umezi in primele cinci minute, lucru neasteptat.

O alta premiera pentru noi a fost aparitia Oanei Cercel in compania noastra, prima sa reprezentatie in Lightwave Theatre fiind chiar aceasta de la Timisoara.

Am plecat de la Timisoara stiind ca ne vom intoarce in cel mult doua saptamani, pe 9 si pe 10 mai, ora 21:00, tot la Teatrul National, dar, de aceasta data, in fata cladirii in doua reprezentatii in aer liber. Productia noastra non-verbala “Reflection” va putea fi urmarita in timpul festivalului international FEST-FDR 2018.

Ne vedem acolo?


[maxbutton id=”6″ url=”http://lightwave-theatre.com/annabel-timisoara/”]