Avanpremiera “Sunt eu, Annabel”

Sunt eu, Annabel Avanpremiera

Duminica, 7 mai 2017, Lightwave Theatre Company a avut avanpremiera celei mai noi productii “Sunt eu, Annabel” intr-o sala de spectacol plina si cu o lista de asteptare impresionanta la Centrul Cultural European de Tineret si pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” din Bucuresti. Spectacolul contine personaje precum Domnul Timp, care beneficiaza de vocea lui Constantin Cotimanis, si un text superb scris de poetul Iulian Tanase. A durat aproape doi ani ca productia sa fie finalizata, Lightwave Theatre avand obiectivul de a veni cu ceva nou la fiecare 12 luni.


[maxbutton id=”6″ url=”http://lightwave-theatre.com/its-me-annabel/”]


“Sunt eu, Annabel” este despre o fetita de 10 ani dintr-o familie disfunctionala ce o iubeste enorm, dar cu parinti care se cearta. Ea incearca sa le inteleaga conflictele prin filtrul imaginatiei sale, creand un prieten imaginar cu infatisarea bunicului ei iubit si decedat, dar care poate manipula timpul.

Avanpremiera a fost ca un zbor de test pentru un avion nou-nout. A fost ocazia perfecta pentru a testa reactiile publicului, iar cei mai multi spectatori au avut lacrimi in ochi, asadar “misiune indeplinita” pentru Lightwave Theatre Company.

Tot ce a trebuit facut in atelier, a fost facut. Acum, spectacolul trebuie sa se joace in mod regulat pentru a atinge standardele de calitate Lightwave Theatre pentru reprezentatii live.