Festivalul “25 ore de teatru non-stop” de la Sibiu – 2016

Prima data am participat la “25 ore de teatru non-stop” de la Sibiu anul trecut, in 2015, cu spectacolul Iubitafizica pe scena Teatrului Gong, pe care l-am si vizitat cu orazia revenirii noastre. Auziseram multe lucruri frumoase despre el, dar nu le puteam confirma din experienta proprie.


[maxbutton id=”6″ url=”http://lightwave-theatre.com/25-ore-de-teatru-non-stop-festival”]


Am fost surprinsi de faptul ca am fost selectati din nou, a doua oara consecutiv, de aceasta data cu Reflection, spectacolul nostru de suflet, si maguliti cand ni s-a comunicat modul in care se va desfasura activitatea noastra. Compania Unimat din Sibiu a intrat in cercul select al sponsorilor acestui festival superb si a pus la dispozitia organizatorilor o hala de productie pe care au golit-o cat au putut de mult pentru a ne face un spatiu de joc neconventional. Cu alte cuvinte, au oprit productia cateva zile pentru ca Reflection sa poata fi jucat intr-un festival independent (jos palaria, Bogdan Saratean, directorul festivalului, si Unimat).

Spectacolul a fost programat pentru ora 23:30. Ca in cazul celui de anul trecut, am avut emotii cu umplerea spatiului, cel mai mare in care am jucat pana acum. Va veni oare lumea in aceasta hala, unde nu este obisnuita sa vina? Peste 450 de persoane au asistat la arta pe care o promovam, dintre care multe ne-au intampinat in culise cu ochii in lacrimi, dupa terminarea lui, impresionate de povestea din Reflection.

A fost a treia noastra vizita la Sibiu in trei ani de activitate: Bursa de Spectacole (2014), Iubitafizica (2015) si Reflection (2016) in Festivalul “25 ore de teatru non-stop”. Bogdan Saratean and Co., va anuntam de pe acum ca pregatim un spectacol nou. 🙂

Organizarea a fost impecabila, atmosfera perfecta, oamenii implicati sufleteste si mereu cu zambetul pe buze. Am plecat de la Sibiu fiindu-ne deja dor de oras si festival. Multumim.

Cateva fotografii din nebunia de acolo:

This slideshow requires JavaScript.