Incredibilul an 2016

Lightwave Theatre Sibiu

Salutare tuturor, dragi sustinatori si iubitori de arta. A trecut multa vreme de cand nu am mai scris in sectiunea de stiri a site-ului nostru. Vrem sa va multumim pentru acest an minunat. 2016 a fost cel mai bun an de pana acum pentru Lightwave Theatre Company cu multe reprezentatii pe scene din Romania dar si cateva peste hotare in Croatia si Germania. Am filmat si un videoclip rock alaturi de trupa Chasing I!


[maxbutton id=”6″ url=”http://lightwave-theatre.com/ubelievable-2016/”]


Este minunat sa vedem cum arta noastra speciala inspira atatia oameni, aducand lacrimi in ochii lor. Daca te gandesti bine, noi jucam pe scena cu niste obiecte, iar obiectele acestea prind viata, au emotii si traiesc o poveste credibila in fata ta.

Te anuntam cu bucurie ca anul acesta am produs si al treilea spectacol, care este aproape gata pentru premiera. Va fi o poveste ce va misca pe fiecare dintre noi pentru ca fiecare a avut cu aceste sentimente si intamplari in trecut.

Cea mai mare realizare a noastra in 2016 a fost scena pe care am urcat in fata a milioane de oameni. MILIOANE! Vei vedea in curand despre ce este vorba.

Privim cu nerabdare spre 2017, avand noul spectacol gata si multe festivaluri la care vom ajunge, poate chiar si pe o scena langa tine. Multumim inca o data pentru faptul ca ne urmaresti activitatea si ca ne sustii!

Facebook: http://facebook.com/Lightwave.Theatre
Canalul video: http://vimeo.com/lightwavetheatre

Craciun fericit!