Lightwave Theatre, la doua festivaluri in Turcia

Annabel-in-Turkey

Calatoria Lightwave Theatre Company prin Turcia din martie 2018 a inceput la festivalul International Puppet Days de la Izmir, un festival pe care l-am revizitat dupa trei ani. Am gasit acelasi entuziasm si aceeasi prietenie printre organizatori si participanti. “Sunt eu, Annabel” i-a uimit pe cei din public in doua reprezentatii intr-unul dintre cele mai frumoase orase turcesti. Spectacolul a avut supratitrare in limba turca.


[maxbutton id=”6″ url=”http://lightwave-theatre.com/festivals-bursa-izmir/”]


Anul acesta a fost unul special in Turcia pentru ca am reusit sa ajungem la doua festivaluri. Dupa ce am plecat de la Izmir, am ajuns la Bursa. Lightwave Theatre Company a mers la foarte multe festivaluri si, probabil, te intrebi de ce credem ca acesta este unul dintre acelea speciale. Ei bine, datorita oamenilor implicati in el.

Dupa ce am ajuns la Bursa, un oras pe care Lightwave Theatre Company l-a vizitat de doua ori in ultimul an, am descoperit faptul ca suntem singura companie de teatru independent selectata sa ia parte la editia din acest an. Peste tot in jur am vazut productii mari ale unor teatre de stat, cu decoruri impresionante si, sigur, bugete pe masura.

Asadar, am fost un pic socati sa avem ocazia sa ne spunem povestea pe scena intr-un asemenea festival, pe scena Teatrului National din Bursa. Dupa ce am interactionat cu cei din festival, putem spune ca Lightwave Theatre Company este o companie faimoasa pentru modul in care reuseste sa se imprieteneasca oriunde ar merge.

Echipa care a facut deplasarea in Turcia: Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Andra Mirescu, Dragos Stanciu si unicul… Cipone, la lumini!

Turcia, ne place mult de tot sa te vizitam!

Participarea la cele doua festivaluri nu ar fi fost posibila fara sustinerea Institutului Cultural Roman, a autoritatilor de la Ankara si a Bursa Devlet Tiyatrosu.