Un videoclip, festivaluri si un nou spectacol!

Freya Lightwave THeatre Company

Salutare, tuturor! Nu am mai scris pe site-ul nostru de ceva vreme pentru ca am luat o mica pauza care sa ne permita pregatirea unui nou spectacol tot cu papusi in marime naturala. Da, asa este, va vom surprinde cu o productie noua care va fi cu mult mai complexa decat precedentele, Reflection si Iubitafizica, atat de dragi noua. Vom explora tipuri noi de manuire si o poveste complexa. De asemenea, nu ne abatem inca de la reteta noastra ce include muzica emotionanta, de aceasta data adusa intr-o forma noua pentru Lightwave Theatre Company prin vocea Brigittei Szebenyi, cunoscuta publicului larg prin aparitii in cadrul unor emisiuni TV precum Megastar si Vocea Romaniei.


[maxbutton id=”6″ url=”http://lightwave-theatre.com/news-2016″]


Tot in aceasta perioada am filmat un videoclip al unei formatii rock ce se va afirma in curand si in care avem foarte mare incredere datorita oamenilor din spatele proiectului.

lightwave theatre teamIn decembrie 2015 ni s-a alaturat Tisha (Andra Mirescu), imbogatind experienta si abordarea Lightwave Theatre prin creativitatea si optimismul de care da dovada la fiecare repetitie.

Desi 2016 a inceput cu o mica pauza, a adus deja programarea mai multor festivaluri si reprezentatii atat in tara cat si in strainatate. Saptamana viitoare venim la Timisoara cu Reflection pe scena Casei Tineretului de la ora 20:30, iar o saptamana mai tarziu ne intoarcem la Sibiu la un festival de suflet – “25 ore de Teatru Non-Stop” – unde vom juca intr-un loc absolut neconventional pe 16 aprilie de la ora 23:30. Croatia ne asteapta in luna iunie la Sibenik, intr-un festival international cu spectacolul non-verbal “Reflection”.

Mai avem noutati, dar preferam sa vi le oferim pe rand. Suntem nerabdatori sa va aratam primele fotografii si imagini filmate din noul spectacol! Vom relua, in curand, reprezentatiile in Bucuresti. Asadar, se anunta un 2016 extrem de interesant! 🙂